Waarom... ? | TweelingEngeltjes

Waarom… ?

Rouw kent vele gezichten en iedereen beleeft het op een eigen manier

Een belangrijk aspect in je persoonlijke rouwproces is het delen van je eigen verhaal en je persoonlijke ervaringen. Het verhaal van een andere lotgenoot lezen, kan helpen herkenning te vinden in je eigen rouw en verlies. 

Door het delen van jouw verhaal zorg je voor herkenning bij andere ouders ván een overleden tweeling. Maar dat niet alleen. Je zorgt ook voor begrip bij mensen die in (nauw) contact staan mét ouders van een overleden tweeling. Al lezend realiseren andere onzichtbare ouders van een tweeling zich dat ze niet de enige zijn die moeten leren leven met zo’n groot verdriet. Daarmee helpen we hen onbewust zich niet meer zo alleen te voelen.

Voor en door ouders van een overleden tweeling.

Wanneer je liever in besloten kring met andere ouders wilt schrijven, kan dat via de besloten online community van TweelingEngeltjes op Facebook met momenteel ruim 500 leden.

Ben je er nog niet aan toe om met ons je gevoelens te delen, dan kun je hier eerst de verhalen van andere onzichtbare ouders van een tweeling lezen. Maar ook blogs van ouders van een overleden tweeling over alledaagse dingen in relatie tot het verlies van een tweeling.

De verhalen die ik hier met je deel, zijn allemaal geplaatst met toestemming van de ouders. Om de privacy te waarborgen zijn de namen van alle ouders weggelaten. Ik voel me ook genoodzaakt om te waarschuwen voor sommige foto’s. Als je, zoals ik, geregeld foto’s van overleden kindjes ziet, zie je alleen maar de schoonheid van elk kindje. Voor jou kan dat anders zijn. Maar zoals alle ouders zijn ook onzichtbare ouders van een overleden tweeling zo trots op hun kindjes dat ze graag de foto’s van hun overleden kindje(s) met je willen delen. 

TweelingEngeltjes lees het verhaal van onzichtbare ouders van een tweeling

Wil je net als deze ouders ook jouw verhaal over het verlies van jouw tweeling op de website van TweelingEngeltjes? Stuur me dan een mail met jouw verhaal, eventueel met foto. Hier zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft ook geen lid te zijn van de contactgroep TweelingEngeltjes.

Please follow and like us:

This function has been disabled for TweelingEngeltjes.